TRX og Bittorrent

TRX er en viktig crypto blitt siden den ble lansert i 2017.

Men hvorfor er den en god investering?

De har inngått et samarbeid med Bittorrent som er verdens største fildelingstjeneste. BTT som blir Bittorrent sin token kan kjøper med nettopp TRX og det blir antageligvis også gjort en Airdrop til TRX holderne.
Fordelen med TRX nå at de har fått sin egen platform som det kommer til å lages nye programmer og utvikles videre på, på lik linje slik som Ethereum eller EOS er i dag hvor det er utvikler allerede mange programmer på.


Dette sier en fra Tron på twitter:
“Li Cong, head of TRON developer community talked about how developers jumping to their #blockchain journeys”. He said #TRON is not only a protocol but also a platform and ecosystem, with 145 Dapps, #Dapp developers exceeding 3000 people. TRON will exceed #EOS soon.”

Vi har også sett at vi har fått en stigende trend i TRX

https://coinmarketcap.com/currencies/tron/
Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *